Natuurtuin 't Loo

Contact

Natuurtuin ’t Loo
Terlostraat 4
5571KW Bergeijk
Telefoon: 0497 555360
bestuur@natuurtuin.org
www.natuurtuin.org

Elke donderdagochtend open

Op donderdagochtenden is de Wingerd standaard open van 09:00 tot 12:00 uur. Er is dan een grote groep vrijwilligers aan het werk en er is gelegenheid om producten van de Natuurtuin te kopen.

De Natuurtuin is dagelijks vrij toegankelijk van zonsopkomst tot zonsondergang.

Bezoekers van de Natuurtuin worden verzocht om enkele gedragsregels in acht te nemen:

Blijf op de paden, zodat planten niet worden beschadigd en de bodem niet wordt dicht getrapt.

Neem geen honden mee in de tuin (ook niet aangelijnd)! Hondenpoep, urine en graafgedrag zijn namelijk rampzalig voor de meeste plantengemeenschappen.

Laat planten of bloemen staan. .

Routebeschrijving auto

Vanaf autoweg A67 neem afslag Eersel Bergeijk. Vervolgens richting Bergeijk aanhouden en bij de 3e rotonde rechtsaf, eerste afslag. Na ± 1 km, bij de volgende rotonde opnieuw rechtsaf, eerste afslag, richting Luyksgestel. Na ca 3,5 km ziet u aan uw linkerhand de kerk van Bergeijk ’t Loo. 50 meter voorbij de kerk, in een flauwe bocht naar links, gaat u rechtsaf en meteen weer rechtsaf. Nu bent u in de Terlostraat (doodlopend), aan het eind vindt u de Natuurtuin.

Feedback en vragen

  Uw naam *

  Uw email *

  Onderwerp *

  Uw bericht *

  Velden met een * zijn verplicht.

  Privacy

  De gegevens die ingevoerd zijn in dit formulier worden alleen gebruikt om contact met u te kunnen leggen. Gegevens worden bewaard tot het einde van de conversatie en nooit beschikbaar gesteld aan anderen.