Natuurtuin ’t Loo

Bezoek ons

Getekende plattegrond van de natuurtuin
Wat is er te zien en te ontdekken in Natuurtuin ’t Loo?

We kunnen je online niet laten beleven wat je kunt zien, proeven, ruiken, horen of voelen. Daarvoor moet je echt de natuurtuin zelf bezoeken. We kunnen je wel een overzicht geven van wat je zoal kunt verwachten. Niet alles staat op de kaart, er blijft nog genoeg over om je te laten verrassen! Bekijk hier de plattegrond van Natuurtuin ’t Loo.

Door op de afbeelding hiernaast te klikken ziet u de openingstijden zoals vermeld op de poster bijĀ  de ingang van de Natuurtuin.

Bezoekers in de volop bloeiende wilde plantentuin
Rondleidingen

Iedere zondagmiddag in de maanden mei t/m september, om 14.00 uur ontvangt een vrijwilliger je om een rondleiding te geven in de tuin. Deze rondleiding is gratis en hoef je niet te reserveren. Het enthousiasme van de vrijwilligers is aanstekelijk. Je leert meer over de biodiversiteit, de ontstaansgeschiedenis en hoe we samenwerken.

Wil je met een groep komen? Reserveer dan een rondleiding of arrangement.

gebak
Arrangementen voor groepen

De vrijwilligers bieden je een keuze uit een arrangementen als uitje voor uw groep. Combineer een bezoek aan Bergeijk met een rondleiding door Natuurtuin ’t Loo en geniet van biologische koffie, thee en koek. Of liever uitgebreider met een vegetarische en ecologische lunch? Bekijk hier de mogelijkheden.

Het hele jaar door activiteiten

Natuurtuin ’t Loo geeft het hele jaar door ruimte aan activiteiten in het kader van ecologische leven en het vergroten van biodiversiteit. Je kunt een lezing bezoeken, een workshop of een cursus doen of een event bezoeken. Kijk hier voor de hele jaaragenda.