Natuurtuin 't Loo

Terugblik Eco Natuurmarkt 2018

Dankzij de inzet en aanwezigheid van heel veel vrijwilligers van de Natuurtuin, deelnemers en bezoekers hadden we een zeer geslaagde Natuurmarkt 2018. Het was aangenaam weer, een gezellige sfeer en een diversiteit aan kramen. Naast onze eigen kramen met presentaties van Velt, IVN, bijenhouders en kookgroep was er een gevarieerd aanbod van ecologische en duurzame producten zoals oliën, planten, kruiden, kurken spulletjes, zonne-energie, zelf gebakken biologisch brood en nog veel meer. Toekomstige bewoners van een Tiny house hebben zich enthousiast gepresenteerd tijdens onze markt.

Het was allemaal erg goed geregeld. En heb erg genoten zelf van de dag. Volgend jaar ben ik er weer bij. Schijf me maar vast in. Groetjes Rachel

De versnaperingen zijn praktisch allemaal op verantwoorde wijze zelf gemaakt door onze vrijwilligers van de kookgroep: er was eigen gebrouwen bier door leden van het V.A.W.-gilde.

De artiesten hebben voor een afwisselend vermaak gezorgd. Er waren optredens van de dansgroep Sidanza uit Steensel, Qui Vive, poppentheater van Jeanne Melief en Out of Nowhere met gitaarmuziek.

Afijn, de werkgroep (bestaande uit Ton van Beek, Bernard Beenen, Kees Beljaars, Ellen Burgmans, Henk van Herk, George van Och, Jos van der Putte) kijkt met plezier terug op deze geweldige zondag. Meer op www.natuurtuin.org/econatuurmarkt

“We hebben het afgelopen zondag super naar onze zin gehad. We hebben veel waardevolle gesprekken gehad maar ook lekker gebuurt. Wat een leuke markt is dit! We willen jullie super bedanken dat we er bij mochten zijn.
groetjes Frank, Woes, Annelein, Roel en Dorenda, Tiny House Bergeijk”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak de volgende rekensom af. * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.