Natuurtuin 't Loo

Reserveer ook een stand voor de Natuurmarkt op 30 juni 2024

Verkoop jij biologische / ecologische of natuur producten? Biedt je diensten aan om mensen te helpen met ecologisch leven? We bieden je een unieke kans om jouw producten of diensten te presenteren tijdens de Natuurmarkt. Een jaarlijkse ecologische markt met een gezellige drukte en een fijne sfeer in onze fraaie natuurtuin.

De natuurmarkt en het doel

De Natuurmarkt in Bergeijk bestaat al meer dan 25 jaar. Elk jaar presenteren ondernemers, organisaties en producenten hun producten en diensten binnen het thema natuur, ecologie en duurzaamheid. En dat op een prachtige natuurlijke omgeving, midden in een nieuwe woonwijk.

We bieden bezoekers een gezellige, leerzame ervaring met leuke producten. De opbrengsten van de (lage) entree, verhuur van de stands en de opbrengsten van onze eigen horeca gaan volledig naar Natuurtuin ‘t Loo. Zo kunnen we ons gebouw en de tuin bekostigen.

Publiek

De verenigingen Velt, IVN en Bijenhouders zijn actief in onze natuurtuin en hebben een achterban van ca 300 leden. Zo’n 60 vrijwilligers zijn actief betrokken bij de natuurtuin. Het publiek van de Natuurmarkt komt voor de gezelligheid en zeker ook met grote interesse in producten en diensten binnen ons thema. Het publiek komt voornamelijk uit de regio en we verwelkomen ieder jaar ruim 800 bezoekers.

Praktische zaken

Je huurt al een kraam voor € 40,- incl. BTW. Daarvoor krijg je een marktkraam van 4 meter, inclusief leggers en bovenzeildoek én twee stoelen.

Geef je een workshop of demonstratie of heb je om een andere reden geen kraam nodig? Dan kun je ook een staanplaats huren van 4 meter breed, ook dat kost € 40,- incl. BTW

Voor € 20,- incl. BTW huur je een halve kraam.

De vrijwilligers van Natuurtuin ‘t Loo zorgen voor het opbouwen van de marktkramen, catering en eventuele andere benodigdheden (van te voren even afstemmen).

Vragen?

Heb je vragen of wil je even contact? Mark Verhoeven, Tel. 0031 6 51710682, email: mark.verhoeven@natuurtuin.org

Aanmelden

Door je aan te melden verklaar je je akkoord met de voorwaarden en het karakter van een biologisch/ecologische markt.

Begin juni krijg je de praktische richtlijnen voor standhouders toegestuurd. In alle gevallen behoudt Stichting Natuurtuin ’t Loo zich het recht voor om te beslissen over deelname.

Meld je aan met onderstaand formulier óf stuur een mailtje naar mark.verhoeven@natuurtuin.org. En maak € 40,- over vóór 1 mei 2024 op bankrekeningnummer: NL35 RABO 0106409298 van Stichting Natuurtuin ‘t Loo te Bergeijk o.v.v. ‘Natuurmarkt 2024’.


    janee

    Dit formulier gebruikt Akismet om spam te verminderen. Leer hoe je gegevens worden verwerkt.