Natuurtuin ’t Loo

Plantjesmarkt 2021 Natuurtuin ’t Loo

Na lange tijd zonder activiteiten in de Natuurtuin willen we op zondag 25 april de opening van het tuinseizoen 2021 inluiden met een plantjesmarkt voor de moestuin. De natuur trekt zich gelukkig niks aan van corona en alle planten bruisen alweer de grond uit.

We vinden het voor onze eigen gezondheid, en voor de gezondheid van de aarde belangrijk dat er biologisch plantgoed voor onze moestuinen gebruikt wordt. Daarom hebben we Rian van kwekerij ’t Stekje uit Baarschot weer uitgenodigd in Natuurtuin ’t Loo. Zij vult deze zondag een aantal kramen vol met prachtig biologisch plantgoed, dat er helemaal klaar voor is om verder te groeien in jullie moestuinen.

Vanwege corona is het wel noodzakelijk je aan te melden voor een tijdslot tussen 12 en 15 uur. Dit kan op onze website www.natuurtuin.org. Zorg dat je er ook echt op de afgesproken tijd bent. Iedereen mag een kwartier plantjes uitzoeken bij de kraam. Als je thuis een boodschappenlijst maakt en een doosje meeneemt voor de planten, dan moet dit lukken denken wij. We volgen de algemene coronamaatregelen, dus handen ontsmetten, 1,5 m afstand en gebruik je mondkapje.

Vanwege het Covid 19 virus zijn we genoodzaakt om met tijdsloten te werken van 15 minuten. Tijdens elk tijdslot kunnen we 8 personen toelaten. Iedereen dient zich apart te registreren. Ook vragen we naar uw naam en telefoonnummer. Deze hebben we hopelijk niet nodig, maar zouden we melding krijgen van een Corona besmetting dan kunnen we u bereiken.
Bij geen melding van besmetting worden deze gegevens volledig verwijderd.

Indien u niet kunt komen annuleer dan uw reservering en geef een ander de mogelijkheid zich in te schrijven.

Gelieve zelf zorg te dragen voor een boodschappenlijst én een doosje voor vervoer van de plantjes mee nemen.

Klik hier om uw reservering te plaatsen.
Klik hier voor de boodschappenlijst te downloaden in Exel formaat.

Geniet van de Plantjesmarkt en op naar de zomer zonder Corona.