Natuurtuin ’t Loo

30 juni 2019: Eco-Natuurmarkt

De volgende Eco Natuurmarkt is op 30 juni 2019. Voor wie interesse heeft in deelname met een stand of een activiteit op de markt kan contact opnemen met Mark Verhoeven, natuurmarkt@natuurtuin.org

poster natuurmarkt2019

Natuurlijke en gezellige markt

Elk jaar gonst het van leven op  de Eco Natuurmarkt bij Natuurtuin ’t Loo. De wilde bloementuin staat dan in volle bloei en er is een grote variatie in ecologische producten op de natuurmarkt te vinden. En uiteraard kunnen we genieten van biologische en vegetarische hapjes en drankjes, van de muziek en van dans.

Logo Natuurtuin

Natuurtuin ’t Loo levert met de Eco natuurmarkt een bijdrage aan een samenleving waarin verantwoord omgaan met natuur, milieu en duurzaamheid steeds meer noodzakelijk is. De keuze voor uitsluitend biologische en ecologische producten maakt deze markt speciaal.

Gestart in 1984
VELT startte al in 1984 met de natuurmarkt op het dorpsplein in Riethoven. Er was al vroeg aandacht voor energiezuinige verlichting zoals led-lampen, voor kleine windmolens en zonnepanelen. Ook het milieuvriendelijk en energiezuinig bouwen werd gepropageerd.
In 2002 nam Natuurtuin ‘t Loo de traditie op en sindsdien vindt elke laatste zondag van juni de eco-natuurmarkt plaats op de natuurtuin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Maak de volgende rekensom af. * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.