Natuurtuin ’t Loo

de Wingerd is weer open

Sinds 2 weken is de Wingerd in Natuurtuin ’t Loo weer geopend en kunnen we gasten ontvangen. Het is even wennen nu de RIVM richtlijnen weer activiteiten toestaan. Weliswaar met enkele beperkingen, maar het is een eerste stap naar een leven na Corona.

De Eco Natuurmarkt, die we normaalgesproken het laatste weekend van juni organiseren, kan vanwege de geldende beperkingen dit jaar nog geen doorgang vinden. Wel willen we op zondag 4 juli bij de opening van het evenement Beeld & Beleving wat meer doen dan op een reguliere zondagmiddag. In de tuin worden de komende dagen 3 objecten van dit evenement geplaatst. We verkopen daarom ter gelegenheid van de opening op zondag 4 juli in een kraam verschillende biologische vegetarische producten, nestkastjes en hebben een kraam met tweedehands boeken.

Mede dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers hebben we een schitterende tuin en kunnen we dit soort activiteiten organiseren. We kunnen echter nog steeds vrijwilligers gebruiken. Voor het helpen in de tuin op de donderdagochtend of een ander dagdeel en het helpen op zondagmiddagen. Bij dit laatste als gastvrouw, gastheer, gastechtpaar of rondleider. Het is ook mogelijk je aan te melden voor diverse kook- en bakactiviteiten in de Wingerd. Ook zijn we nog op zoek naar een coördinator voor alle activiteiten die we in de Natuurtuin organiseren.

We hopen de komende zondagen veel gasten te mogen ontvangen. Daarnaast hopen we ook dat zich een aantal nieuwe vrijwilligers aanmeldt. Dit kan bij mij, bij een van de andere bestuursleden of gewoon op een zondagmiddag of donderdagochtend in de tuin.

Voor meer informatie over dit mooie stukje tuin kijk op onze website www.natuurtuin.org.

Met vriendelijke groet,

Mark Verhoeven
Voorzitter Natuurtuin ’t Loo
voorzitter@natuurtuin.org

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak de volgende rekensom af. * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.